A streamer hazudott zaklatójáról a nagyobb nézettség érdekében

A Twitch streamert, Azrát, azzal vádolják, hogy csak kitalálhatta a zaklatójáról kiteregetett sztorit, és hogy a kép, amit posztolt, szintén egy fake kreáció. “Azt hittem csak trollkodnak a nézőim.” – írta a képhez, amin az látható, hogy egy férfi bámul be ablakán, miközben a seggét az égnek tolva valami nagyon hasznos műsort streamel.

Először rajongói sajnálkozni kezdtek, majd akkor lett gyanús a dolog, amikor volt ahhoz arca, hogy a hozzászólások közé belinkelje saját Twitch oldalát. Nem gondoljuk, hogy ha valakit valóban ekkora trauma ér, az az első dolga, hogy valahogy még több pénzt csinál belőle.

Arról nem is beszélve, hogy a stalkerek valóságos és hatalmas problémát jelentenek a világban és ez nem egy olyan téma, amivel ész nélkül kellene hajhászni a rivaldafényt. Mindenesetre, ha a kép mégis valódi, talán érdemes lenne visszavonulót fújni, hiszen a hölgy abban az esetben komoly veszélyben lehet.

Fontos megjegyezni, hogy az életünk “közzététele” nem játék és nagy odafigyelést igényel minden ilyesfajta közvetítés vagy különböző posztok is.

Betöltés...
Keresés
Keresés