9.3 C
Budapest
2021, április 18, vas

ÚJ IDŐPONTBAN! AdamKissAK kipörgeti a szerencséjét: fogadás a Twitchen

Mennyit hozhat 100 ingyen pörgetés? És mennyi idő, mire kipörgeti az összeset a népszerű Twitch streamer? Mersz rá fogadni? AdamKissAK követőinek lehetősége van, hogy...

FRISS

Call of Duty játékosok: Az új League Play egy oltári nagy vicc

Három hónappal a Call of Duty: Black Ops Cold War megjelenése után, végre megérkezett a League Play az éles szerverekre. A játékosok innentől kezdve már rangokat is gyűjthetnek a játékukkal, ezzel monitorozva a szintjüket és fejlődésüket.

Az elméletben kiválónak tűnő League Play viszont nem nyerte el mindenki tetszését. Olyannyira nem, hogy a CoD közösség nagyja egyáltalán nincs megelégedve a League Play jelenlegi helyzetével.

League play is a joke from blackopscoldwar

Ennek a módozatnak elsődlegesen az lenne a funkciója, hogy a játékosok belekóstolhassanak a profik életébe. Minden meccs számít, így tényleg a legjobb formánkban érdemes csak megjelenni ezeken a meccseken. Nos, a csalók és a trollok miatt ilyen téren máris kukázható a teljes League Play-rendszer…

Slusszpoén, hogy a rendszer még arra is képes, hogy csonka csapatokat küld harcba. S mindezt a legfontosabb, besoroló meccseken is képes eljátszani. Octane ki is borult Twitteren emiatt.

Hitch ugyan még látja a potenciált a módozatban, ám az biztos, hogy a fejlesztőknek egy ilyen start után rendesen fel kell kötniük a gatyájukat!

 

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI