Napi Csaló – 1111. szintű Steam account és milliós raktár ment a kukába

Tegyük most félre egy picit azt az álomszerű baromságot, hogy „jaj, miért csalnak az emberek” és hogy „jaj, bárcsak eltűnne minden csaló”… Tökéletes anti-cheat ugyanis nem létezik, sajnos mindig is lesznek csalók. A legnagyobb baj velük, hogy egyre okosabbak is, így nehéz lebuktatni őket. Sokan rengeteg pénzt áldoznak arra, hogy ne bukjanak le, és a biztonságos cheat birtokában nyugodtan szívatják a gyanútlan ellenfeleket.

Ilyen csaló volt ekaj is, aki nem fáradozott a kamu accountok bonyodalmaival. Vett magának egy menő, undetected csalást, és telepítette is a main accountjára. Egy olyan accountra, amit 3 éve hozott létre, és egy csomó pénzt beleölt, hogy 1111. szintűre felhúzza a Steamen belül. Emellett persze a játékokon belül is szórta a pénzt, CS:GO raktárában például 7 kés, egy Dragon Lore és még rengeteg más finomság is pihent.

Az inventory összértéke 1,1 millió forint jelenlegi árfolyamon, a Steam profil szintjeire pedig vélhetően még ennél is többet költött a három év alatt.

A probléma csak az, hogy a menő, undetected csalás pár napja mégis lebukott. Na persze nem a VAC-nak köszönhetjük, az accountot Overwatch bannolták. Így ekaj most már csak pisloghat a virtuális milliók fölött.

Steam lvl 1111 with 4000$ inventory OW banned from r/VAC_Porn

Ha összehasonlítjátok a lebukás pillanatában készített screen shotot az account mostani állapotával, ekaj elég sok beállítást megváltoztatott azóta. Átállított mindent amit tudott, mintha ez nem is az ő profilja lenne. De sajnos a Profile Rewards és a Badges lebuktatja… Hiába írt át mindent, ezek a számok már nem változtathatóak a bannolás óta, a profilt ITT éritek el. Kommentben kiröhögni ér, csinálják is jó sokan.

Az impozáns szintű profil a világ közvetlen élmezőnyébe tartozott. Ekaj accountja jelenleg az 51. legmagasabb szintű Stream profil.

Tanulság: szerencsére nincs lebuktathatatlan csalás (úristen de hülye szó, remélem jól írtam le), és sajnos az OW még mindig többet ér, mint a VAC…

 

Betöltés...
Keresés
Keresés