-0.7 C
Budapest
2021, október 25, hét

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

Teljesen kiborult: Ninja hátat fordít a Fortnite-nak a stream sniperek miatt

Tyler “Ninja” Blevins egyértelműen a Fortnite közösség egyik legismertebb arca. A tartalomgyártó brandje is lényegében a játék köré épült, s hosszú éveken keresztül szinte alig játszott mást. Több milliós követőtábort épített ki az Epic lövöldéjének köszönhetően, félelmetes mennyiségű embert motivált arra, hogy letöltsék az ingyenes címet.

Valószínűleg ezért is kapott exkluzív kozmetikai csomagot az Icon Series keretein belül. Saját Pickaxe, Back Bling, Outfit, egy éve mindent megkapott Ninja, amiről csak álmodni mert.

Ám 2020-ban szépen lassan eltávolodott a játéktól és szinte csak a szezonstartokkor vette elő. Megjelent ugyanis a Valorant, amibe teljes mértékben belefeledkezett.

Most néhány napja ismét megpróbálkozott a Fortnite-tal, de annyira rossz élményben volt része, hogy inkább megfogadta, hogy soha többet nem tér vissza. A stream sniperek ugyanis teljesen elvették a kedvét az egésztől:

“Ezek már megint ugyan azok a kölykök. Semmit sem bizonyítotok azzal, hogy szándékosan elrontjátok másnak a játékát. Pláne nem úgy, hogy mindezt úgy teszitek, hogy tudjátok, éppen harcol valakivel, erre hátba lövitek.”

A szolidabb bevezető után végül valami elpattant a videósban és beleállt a kellemetlenkedőkbe.

“Ez a játék egy szar, pont mint a közösség, a kisgyerekek. Egyáltalán nem szórakoztató! A sok hírnévre szomjazó szerencsétlennek fogalma sincs semmiről. Csak azért csinálják, mert itt vagyok. Ennyi volt, nem streamelem többet!”

Ilyen és ehhez hasonló megnyilvánulásokkal és atrocitásokkal telt legutóbbi Fortnite-kalandja, így érthető, hogy inkább más irányba tekint, ugyanis napi 8-10 órán keresztül ez tényleg rettentően frusztráló lehet.

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI