A felnőttek felvásárolták a McDonalds összes Pokémonos Happy Mealjét

A McDonalds nemrégiben a Pokémon megjelenésének 25. évfordulójára egy Pokémonos Happy Mealt szeretett volna a gyerekeknek “ajándékozni.” Mind tudjuk, hogy ezeknek a menüknek az a különlegessége, hogy valamilyen játékocska jár hozzá.

Ebben az esetben a meglepetés négy darab Pokémon kártyát jelentett. Nemrég már mi is említést tettünk arról, hogy az őrült YouTuberek több száz milliós összegeket képesek adni ezekért a szarokért és igen… Jól sejtitek, a kapzsi nagykorúak nagyjából mindet el is kapkodták ennek köszönhetően.

Volt, aki még tök büszke is rá:

Rengeteg szülő áll felháborodottan az eset előtt, hiszen bárhová is utazgatnak a gyerek kérését szem előtt tartva, hiába, mert körülbelül mindenhol sold out az ünnepi menü.

Vagyis az ünnepi plusz ajándék, inkább. Az egyik pórul járt családot a kasszás világosította fel arról, hogy sajnálja, de kifogytak, hiszen előttük nemsokkal egy illető 200! Happy Mealt vásárolt meg.

Komolyan, mennyire gonosz húzás ez? Az önzőségről már nem is beszélve. Szerencsére azért akadt köztük kevésbé seggfej is, és bár a 10 menüből a kártyákat ugyan megtartotta, de az ételt rászorulóknak adta, hogy legyen nekik is egy szebb napjuk.

Mindenesetre, szerintünk nagyon durva és undorító húzás is egyben az összes menüt felvásárolni. Elvégre is, ez még mindig a gyerekeknek készül elsősorban. 

Betöltés...
Keresés
Keresés