Dizzy a Battle Royale-ról: Unalmas és irtózatosan kimerítő

A Respawn Entertainment és az Electronic Arts meglepően jól tartotta titokban anno az Apex Legends érkezését. Egyetlen szivárogtatott infó sem került ki házon belülről, így amikor a kiadó bejelentette, hogy egy-két napon belül letölthető lesz a „tripla A” besorolású lövölde, mindenki elveszítette a fejét.

Az Apex Legends pillanatok alatt az egyik legjátszottabb Battle Royale-ja lett a piacnak. Ráadásul mind a mai napig stabil játékosbázissal rendelkezik. Még esport szakág is épül köré, aminek keretein belül már több színvonalas verseny is megrendezésre került már.

Az egyik legismertebb játékosa a szcénának Coby ‘Dizzy’ Meadows volt, aki őrületes pontossággal és gyorsasággal játszotta a játékot. Mint kiderült, egyébként más Battle Royale-okban is legalább ennyire tehetséges. Így később, amikor megjelent a Warzone, természetesen azt is kipróbálta.

A neve idővel összefolyt a Battle Royale kategóriával, ezért is olyan furcsa sokaknak, hogy ma már szinte egyáltalán nem játszik ilyen játékokkal. Teljesen elvarázsolta őt a VALORANT. Most amikor csak tudja, a Riot Games játékát nyüstöli.

Nemrég elő is került egy stream során a téma, amiről természetesen Dizzy szívesen beszélt.

„Egyszerűen már nem élvezem. Várni egy váróban, hogy aztán folyamatosan beugráljak valahova, ahol aztán RNG lootra vagyok bízva meglehetősen fárasztó hosszútávon. Ki vagyok égve belőle.”

Mindezek mellett véleményezte az összes többi Battle Royale-t, s még mindig úgy gondolja, hogy az Apex Legends a legjobb minőségű játék a kategóriában.

Betöltés...
Keresés
Keresés