Egy bizarr hiba miatt van, hogy nem lehet nyerni a CoD Cold Warban

Egyre sűrűbben számolhatunk be arról, hogy valami nincs rendben a Call of Duty háza táján. A Black Ops Cold War ugyanis legalább annyira össze van gányolva, mint elődje, a Modern Warfare.

Holott a rajongók abban bíztak, hogy a Treyarch majd rendet vág, s végre méltó elemet köszönthetünk majd a lövölde történetében. Ehelyett jött egy bugokkal megpakolt játék, aminek az új Legue Play módozata is csak ráhagyásokkal tekinthető elfogadhatónak.

Is this a hack or a glitch? We won 6 and then just continued to play until they got 6 and drawed. Kinda ruined the night for me and a friend from blackopscoldwar

Sajnos mi magunk is belefutottunk a tegnapi nap egy olyan játékhibába, amit ma már egyre többen jelentenek a különféle fórumokon. A Search and Destroy mód van, hogy annyira megszédül, hogy nem hajlandó győztest hirdetni.

Z5_Nog a Redditen például egy olyan sztoriról számolt be, amitől valószínűleg sokan a kontrollerjüket törnék. Társával megnyerték a meccset 6-5-re, viszont a játék ezt nem volt hajlandó figyelembe venni. Ment tovább a meccs, egészen addig, amíg ki nem egyenlített az ellenfél, s így döntetlennel nem zárult a találkozó.

Reméljük mihamarabb javítják a szóban forgó hibát, mert ez már az “egyenlőségre való törekvés” Csomolungmája így 2021-ben…

Betöltés...
Keresés
Keresés