9.3 C
Budapest
2021, április 18, vas

ÚJ IDŐPONTBAN! AdamKissAK kipörgeti a szerencséjét: fogadás a Twitchen

Mennyit hozhat 100 ingyen pörgetés? És mennyi idő, mire kipörgeti az összeset a népszerű Twitch streamer? Mersz rá fogadni? AdamKissAK követőinek lehetősége van, hogy...

FRISS

Wallhack buggal alázta meg ellenfelét Shroud a Valorantban

A VALORANT a Riot Games legújabb kompetitív játéka. Az esport szcénával is rendelkező FPS mechanikailag hasonlít a sokak által kedvelt Counter-Strike-ra, annyi különbséggel, hogy a VALORANT esetében a karaktereknek is komoly szerepük van a játékmenetben.

Shroud, a Twitch egyik legnézettebb alakja, időről időre szereti elővenni a Riot játékát. Legutóbb is így tett, barátaival játszott pár kört. Az egyik menet viszont meglehetősen furcsán végződött, bekattant ugyanis egy “wallhack glitch”.

Ha “jiggle-peekelünk” a játékban, előfordulhat, hogy kicsit megnyekken a kliens és felfedi nekünk a kukucskálás közben meglátott ellenfelek pozícióját. A hibát rettentően nehéz reprodukálni, ám ha sikerül, onnantól kezdve szabadon követhetünk mindenkit a mini mapon.

Shroud is ilyen helyzetbe került, fel is hívta társai figyelmét arra, hogy tökéletesen tudja merre jár ellenfele.

Shroud Actually Wallhacking from LivestreamFail

A menetet ráadásul azzal zárta, hogy rendesen megalázta ellenfelét. Késsel lekövette a mozgását, majd ultival megzavarta a védtelen Cypher hatástalanítási kísérletét. Reméljük ez a hiba idővel kikerül a játékból…

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI