-0.7 C
Budapest
2022, január 19, sze

Kiszivárgott OnlyFans, dráma és péniszfotók – Ilyen nehéz egy modell élete

A 23 éves Lottie Moss még 2021 júniusában hozta létre OnlyFans fiókját, miután sikeresen eladott néhány meztelen fotót magáról 1000 fontért - ami kb....

FRISS

Szánalmasan kevés játékkal indult a kínai Steam

Évek óta tartó szenvedés után, bár nagy nehezen, de végre megérkezett a Steam China. Ez egy olyan verzió, ahol csak olyan játékok és funkciók kaptak helyet, amelyeket a kínai szabályok szerint szortíroztak és jóváhagytak.

Látszólag teljesen okés minden, úgy néz ki, mint a Steam általában. De itt jön a buktató: semmilyen közösségi tér nincsen és mindössze 53 szerencsétlen játék felelt meg a rohadt hosszú kormányzati listának.

A CS:GO és a Dota 2 olyan szövegekkel próbálják meg csábítgatni a játékosokat, mint hogy “jaj de hihetetlenül gyors helyi szervereink vannak”, viszont a hatalmas sikereket aratott PUBG például nem jutott át az ellenőrzéseken.

Ami még viszonylag pozitív, hogy legalább véleményeket lehet írni és a megvásárolt tartalmak vagy a játékokban elért statisztikák a nemzetközi kliensen is gond nélkül elérhetőek. A fiókokat is tudjuk itt is, ott is használni, függetlenül attól hogy melyik kliensen regisztrált az illető.

Számos játékos aggódik így a Steam China jövőjét és sikerét illetően, és valljuk be, teljesen jogos az aggodalom.

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI