-0.7 C
Budapest
2022, január 19, sze

Kiszivárgott OnlyFans, dráma és péniszfotók – Ilyen nehéz egy modell élete

A 23 éves Lottie Moss még 2021 júniusában hozta létre OnlyFans fiókját, miután sikeresen eladott néhány meztelen fotót magáról 1000 fontért - ami kb....

FRISS

Tényleg csak a pénz számít a Riot Gamesnek?

Miután a tavalyi téli event is elmaradt a Riot Games által vezényelt League of Legendsben, a rajongók kissé csalódottak lettek. Kezdtek egyre inkább arra gyanakodni, hogy a fejlesztők leveszik kezüket a LoL tényleges fejlesztéséről, és csak az olyan dolgokra fordítanak figyelmet, amelyből valamilyen úton módon pénzt tudnak szerezni.

Ilyenek a skinek és a borsos árú merch. Nemrégiben egy csalódott vásárló tett közzé egy bejegyzést fotóval mellékelve, mely szerint a tavaly májusban(!) megrendelt, decemberre ígért és végül két hónapot késett Championship Cup sokkal kisebb, mint ahogy az a termék leírásában szerepelt.

Ezután rengeteg kommentelő biztatta, hogy ezzel akár simán be is perelhetné a vállalatot, ám a csalódott rajongó okosan vissza is utasította az ötletet, hiszen tisztában van vele, hogy súlyos pénzekbe kerülne neki a per, továbbá nem is sok esélye lenne a Riottal szemben. Néhányan viccesen megjegyezték, hogy biztos a vezérigazgató peres ügyeire farmolja a pénzt a cég.

Végül aztán ezen felbuzdulva rengeteg dühös vásárló került még elő: volt aki nevetségesen és használhatatlanul kicsi karkötőt, volt aki olyan nyakláncot kapott, ahol a hirdetésben az szerepelt hogy Swarovski, aztán ez az infó valahogy kámforrá vált a termékleírásból mire a darab is megérkezett.

Beware buyers of Xayah & Rakan bracelets, They are shipping with a misprint, and the bracelets themselves are considerably small. from leagueoflegends

Nektek volt valami hasonló tapasztalatotok a Riot Games cuccaival kapcsolatban?

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI