13.9 C
Budapest
2021, március 2, ked

Készen állsz a 7 ezer forint értékű ingyen PlayStation játékra?

Nemrég már beszámoltunk nektek arról, hogy a Sony egy igen kedves akcióval örvendeztet meg minden PlayStation tulajdonost. Arra próbálják ösztönözni a közösséget, hogy ingyen...

FRISS

Dinamikus vitrint szeretnének a FIFA játékosok a trófeáiknak

A FIFA 21-ben lehetőségünk adódik saját stadiont is építeni. Ez azt jelenti, hogy a FUT Stadium arénát kedvünkre alakítgathatjuk. Eldönthetjük, hogy milyen legyen a bevonulás, hogyan, s mit énekeljenek a szurkolók, cserélhetünk fifot, valamint a pálya szélén felbukkanó díszeket és egyéb effekteket is személyre szabhatjuk.

Az EA Sports minden Seasonal csomagot ellát speciális tartalmakkal, valamint az Objectives menüpontból is számtalan érdekes stadionelemet oldhatunk fel. A FUT pakkokról már nem is beszélve…

A gond csak az, hogy ezek sokak szerint egyáltalán nem kreatívak, ráadásul összességében sokat nem is adnak a játékélményhez. Most a Redditen viszont felbukkant egy érdekes ötlet, ami több ezer játékosnak nyerte el szinte azonnal a tetszését.

Terveztek egy pálya széli vitrint, amibe a különféle Ultimate Teamben megszerzett trófeákat lehetne tartani. Ezzel flexelhetnénk ellenfeleinknek a korábbi érdemeinkkel.

Mindez annyira adja magát, hogy talány számunkra, hogy még miért nem csinált ilyesmit az EA Sports. Kreatív, jól néz ki és biztosra vesszük, hogy rettentően sokan használnák.

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI