5.2 C
Budapest
2022, január 18, ked

Kiszivárgott OnlyFans, dráma és péniszfotók – Ilyen nehéz egy modell élete

A 23 éves Lottie Moss még 2021 júniusában hozta létre OnlyFans fiókját, miután sikeresen eladott néhány meztelen fotót magáról 1000 fontért - ami kb....

FRISS

Doublelift: Megőrültek a fejlesztők, ha azt hiszik Samira nerfet igényel

Sokakat meglepetésként ért, amikor a Riot Games bejelentette, hogy a február 18-ra datált frissítésben egy Samira nerf is szerepel. A hős ugyanis körülbelül 19%-os választási arány mellett kicsivel kevesebb, mint 50%-os győzelmi aránnyal áll jelenleg. Eszerint pedig azt gondolná az ember, hogy egy közkedvelt hős, aki ráadásul kellemesen jól lett finomhangolva. Vannak profik, akik sokat játsszák, de jól láthatóan minden csapatnak van rá valamilyen válasza. Eddig összesen 117-szer bukkant fel kompetitív meccsen, a hős pedig ebből összesen 58-at megnyert, míg 59-et elveszített.

Úgy gondolom nincs értelme tovább fejtegetni, Samira tökéletes egyensúlyban van jelenleg. A Riot Games viszont mégis úgy gondolja, hogy jobban igényel gyengítést, mint Seraphine, vagy éppen Senna. Samira mellett Kai’Sa számít még közkedveltnek, aki kap is egy kisebb Q sebzés nerfet, ám ennél többre a Void leánya sem számíthat.

Doublelift egyenesen őrültségnek nevezte a Riot döntését, véleménye szerint mindenki, aki túl erősnek tartja Samirát egy noob, akinek fogalma sincs arról, hogy hogyan működik a játék:

Egy biztos, ha a Riot Games végigviszi a terveit és az éles szerverre is kikerülnek a Samira nerfek, gyakorlatilag egy ideig biztosan el kell forduljunk a karaktertől.

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI