Hisztiznek a VALORANT profik az eltrollkodott gyakorlás miatt

A két VALORANT profi, Jay ‘Sinatraa’ Won és James ‘Hazed’ Cobb nemrég összecsaptak a Twitteren, hiszen az utóbbi fél azzal vádaskodik, hogy a Sentinels csapata eltrollkodta a gyakorló meccseket.

Így kezdődött a nagy dráma:

Aztán Sinatraa kibukott, hogy valószínűleg inkább csak morcosak, hiszen a Sentinels 19-5-re vágta haza a TSM-et a „trollkodás” ellenére is. Persze itt nem ért véget a sztori, utána jött a védekezés, hogy hát a TSM is csak rohangált össze-vissza mint a mérgezett egér:

Végül Hazed elismerte, hogy Sinatraa csapata tényleg jobb, de ez nem azt jelenti, hogy végig szórakozhatnak a gyakorlás alatt és ők tényleg próbálkoztak, de valami új taktikát szerettek volna kitalálni, hiába tűnt a játékuk vicceskedésnek:

És Sinatraa megadta a kegyelemdöfést – „Kajak azt hittük hogy trollkodtok, mi is azért kezdtünk bele… Nem kell a Twitteren játszani az áldozatot, nőj fel.”

A TSM egyébként a VCT Challengers 2 Open Qualifierre készül, amely február 11-én lesz. A Sentinels már bejutott, így ha az előbbi csapat is sikerrel jár, vicces lesz nézni az utóbbival történő összecsapást.

Betöltés...
Keresés
Keresés