18.8 C
Budapest
2021, szeptember 17, pén

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

Napi lúzer: Lesből akart támadni a Rainbow6 játékos, halál lett a vége

A Rainbow Six Siege a piac egyik, ha nem a legszórakoztatóbb taktikai FPS címe. A Ubisoft aranybányára talált, amikor 2015-ben kiadták a játékot, ami köré azóta egy komolyabb esport ágazat, valamint egy hatalmas rajongótábor is épült.

Ráadásul a játék egy “élő szolgáltatás”, ami gyakorlatilag folyamatosan szélesíti a szavatosságát. Nehéz megunni egy olyan játékot, amibe állandóan érkeznek új karakterek, valamint az egyensúly frissítéseknek köszönhetően a metája is ingadozik. Egy szó, mint száz, egy kiváló játék a Siege.

S mivel kiváló, így temérdek játékos is játszik vele nap, mint nap. A felhasználók táborába vannak oltári nagy tehetségek, de röhejesen szerencsétlen játékosok is. Most egy utóbbiról hoztunk nektek egy klipet.

A nap lúzerének díját annak a Mozzie játékosnak ítéltük, aki jó ötletnek tartotta meglepni ellenfelét pont akkor, amikor az egy falat akart átütni éppen:

I meant to do that. from Rainbow6

Onnan lehet tudni, hogy legendásan nagy balekról van szó, hogy még egy hivatalos Ubisoft munkatárs is kommentelt a poszt alá. Természetesen ő maga is jót röhögött az elmondásai szerint.

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI