-0.7 C
Budapest
2021, október 25, hét

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

Olyan lassú volt a net, hogy egy 90 éves férfi milliókat költött reklámkampányra

Hollywoodban sem minden arany, ami fénylik.

Van az a szint, amikor már az ember bármire képes, hogy célba érjen. Pont ez esett meg Aaron M. Epsteinnel, akinek agyára ment a nevetségesen lassú internetszolgáltatás és úgy gondolta saját kezébe veszi a helyzetet. A 90 éves férfi minden lehetséges eszközt bevetett, naponta bombázta az ügyfélszolgálatot, de a helyi szolgáltató csak nem volt hajlandó bővíteni.

Itt telt be a pohár, amikor is Epstein eldöntötte, hogy ha harc, akkor legyen harc…

A kaliforniai férfi ugyanis fogta a félretett pénzét és újsághirdetésre adta a fejét. A megfelelő hatás kedvéért az egyik legnevesebb lapot, a The Wall Street Journalt választotta ki, ahol két hirdetésért mintegy 10 000 dollárt, azaz csaknem 3 millió forintot kértek. Az üzlet megköttetett.

A hirdetésekben pedig Epstein egy nyílt levelet közölt, személyesen az AT&T szolgáltató vezérigazgatójának címezve. Ebben elmesélte, hogy 50 éve van már a társaságnál, a legnagyobb bánatára pedig még mindig csupán 3,5 Mbps-os sebesség érhető el a lakhelyén, ahol egyébként történetesen számos nagy hírű stúdió munkás lakik, akik szintén a lassú interneteléréssel szenvednek.

A hirdetés pedig hatalmas port kavart, az AT&T hamar felvette a kapcsolatot Epsteinnel, jelenleg is egyeztetnek a bővítésről kapcsolatban. A férfi tehát nagy küzdelmek árán, de sikerrel járt.

 

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI