A Xiaomi beszólt az Apple-nek a legújabb reklámkampányával

Nincsen nagy barátságban a Xiaomi és az Apple. Nemcsak azért, mert konkruenciának számítanak, hanem azért is, mert az egyik egy kínai, a másik pedig egy amerikai cég. Épp ezért a két pólus szeret élcelődni egymáson.

Arról már biztosan sokatok hallott, hogy az Apple úgy döntött, a legújabb iPhone készülékek mellé már nem fognak külön töltőket csomagolni. Mondván:

„Úgyis van otthon már mindenkinek adaptere, akinek meg nincs, hát tud venni külön!”

Természetesen ezt a döntést a környezettudatosság oltárára szánták, amit sokan megsüvegeltek, sokan pedig hatalmas baromságnak tartanak.

Nos, a Xiaomi egyértelműen nem kér az Apple tortájából, ugyanis a legújabb reklámkampányukat is eköré építették. Íme sorban a szóban forgó reklám szövegezése:

Sajnáljuk… Nem adunk 18W-os adaptert… mert valószínűleg már van belőle egy csomó otthon.
Egy 55W-os GaN töltőt adunk inkább!

Ez azt jelenti, hogy a Global Xiaomi Mi 11 dobozában nemcsak, hogy töltő lesz, hanem egy igazán masszív, szupergyors verzió. Ráadásul ezt a töltőt a készülékkel együtt fogják majd bemutatni, ami még laptopokkal és egyéb konzolokkal is kompatibilis lesz.

És csak, hogy minden a helyén legyen, a jelenlegi helyzetre való tekintettel a Mi 11 mellé még antibakteriális tokot is pakol majd a kínai cég. A hülyének is megéri, nem?

Betöltés...
Keresés
Keresés