2.6 C
Budapest
2022, január 18, ked

Kiszivárgott OnlyFans, dráma és péniszfotók – Ilyen nehéz egy modell élete

A 23 éves Lottie Moss még 2021 júniusában hozta létre OnlyFans fiókját, miután sikeresen eladott néhány meztelen fotót magáról 1000 fontért - ami kb....

FRISS

FIFA nosztalgia: Őrületes csapatokkal játszhattunk a FIFA 05-ben

Sokan vagyunk olyan FIFA rajongók, akik nem az elmúlt években zúgtak bele a szériába, hanem már a kezdetekkor is nyüstölték a kandaiak sportjátékát.

Eredetileg 1993-ban jelent meg az első kiadás, akkor még FIFA International Soccer címmel. A pixelbabák ugyan névvel voltak ellátva, mégsem adta azt az élményt, mint néhány évvel később a játék.

A FIFA-széria első aranykorát 2002 és 2006 között élte, ez volt ugyanis a PS1 és a PS2 közötti átvezető időszak. Az első komolyabb játékosgrafikával megáldott játék a FIFA 2003 volt, amit a 05 már az akkori technológia szerint tökélyre fejlesztett.

Az Ultimate Team ma már kissé átalakította az elképzeléseinket a játékosok értékeiről. A FIFA 05 például még sokkal bőkezűbben adakozott az értékek terén. Most előkerült egy gyűjtés a FIFA 05 ikonikusan erős csapatairól és meg kell, hogy mondjuk, ma már fognánk a fejünket egy ilyen felhozataltól.

Az akkori AC Milan ellen ma már biztosan menne a Rage Quit:

Fifa 05

Ti emlékeztek még erre a játékra?

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI