6.3 C
Budapest
2021, október 17, vas

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

Pokimane ismét helyretette a gyűlölködő arcokat

Pokimanet rengeteg rajongója imádja, de természetesen az utálkozók sem kerülik el, sőt, elég sok jut neki belőlük. Így történt ez most is, de a drámakirálynő kissé besokallt (újra).

A haterek éppen azzal vádaskodnak, hogy minden, amit a videókon és streameken mutat, az egyszerűen egy fake személyiség és a való életben ehhez semmi köze. Persze ez a népszerű hölgynek nem tetszett.

Mivel valahogyan meg kell védeni a kialakult imidzsét, szembe is szállt az online utálókkal, először egy késő esti tweetben fakadt ki:

“Bármit is csinálok, lesz olyan akinek az szar lesz, úgyhogy igazából csinálhatok bármit, amit csak akarok!”

Végül a kezdeti LoL-streamer az ezután következő közvetítése során tisztázott még néhány további dolgot, mint például hogy tudja, ezeket a negatív dolgokat a kedvelői inkább szeretik semmisnek tekinteni, de ezekről beszélni KELL és beszélni AKAR.

A monológ után felolvasott egy újabb gyűlölködő kommentet, ami megintcsak arra volt kiélezve, hogy kamu az egész Poki imázs és a legrosszabbak a fake bocsánatkérései.

Valóban, néha tényleg úgy tűnik, hogy egy pénznyelő üzletasszony az egész nő, de abban igaza volt, hogy ha még bocsánatot is kér és szarba se nézik, sőt, kamunak állítják be, hát mit tehetne még?

Itt az első videó, ahol felolvassa a kommentet:

Majd a második, ahol a meglepően “valóságosnak tűnő” reakcióját hallgathatjuk meg:

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI