1.9 C
Budapest
2021, december 6, hét

Az Epic Games hibája miatt most szinte ingyenes a Ruined King

A Riot Forge ma bejelentő eseményt tartott, amiben elmondták, hogy milyen tartalmakkal készülnek a jövőben. Nunu és Ekko is kap egy saját játékot, valamint...

FRISS

A bagoly mondja verébnek esete: Pont a CS:GO-tól tanuljon a Warzone?

Nemrégiben röppent fel a hír, hogy a Warzone igazán tanulhatna a CS:GO fejlesztőitől – már ami a csalók jelenlétét illeti. A cikk azzal példálózott, hogy a CSGO Prime létének  köszönheti a játék, hogy alig vannak csalók.

A sztori már itt elbukott. Hogy mi? Alig vannak csalók? Számos játékos, a kezdőktől elkezdve a profikon át egészen a streamerekig, szinte mindenki arról panaszkodik, hogy a csalók özönlenek a játékba megállás nélkül. Még a magyar CS:GO játékos, Kodiak is kiégett tőle. 

Sokan abba is hagyták a játékot, mert a helyzet miatt egyszerűen már élvezhetetlen a játék. Az alap ötlet egyébként nem rossz: egy prémium rendszer bevezetése, ahol miután fizetsz, a játék szintén a fizető playerekkel dob csak össze.

Pontosan, ahogy az imént említett játékban is működik a Prime. Nos, úgy tűnik, hogy ez így önmagában nem elegendő, és ezt az alap ötletet valamivel még mindenképp szükséges lenne kiegészíteni a megfelelő hatékonyság érdekében.

Tényleg nagyon kíváncsiak vagyunk arra, hogy szerintetek mi lenne az a plusz, amitől végre sikeres lehetne a csalók elleni küzdelem? 

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI