9.3 C
Budapest
2021, április 18, vas

ÚJ IDŐPONTBAN! AdamKissAK kipörgeti a szerencséjét: fogadás a Twitchen

Mennyit hozhat 100 ingyen pörgetés? És mennyi idő, mire kipörgeti az összeset a népszerű Twitch streamer? Mersz rá fogadni? AdamKissAK követőinek lehetősége van, hogy...

FRISS

Bomba vétel az Intel – Piszokdrága az AMD

Ki vesz AMD-t ezek után?

Az Intel-AMD párharc régóta tart, nagyjából olyan ez, mint a Samsung-Apple vagy a PlayStation-Xbox vita, nincsenek győztesek. Aki nem a márkafanatikus, az pedig racionálisan a jobb ár/érték arányú termék mellett teszi le a voksát. Az Intel pedig szépen behúzta a nadrágszíjat, ugyanis a 10. generációs Comet Lake processzorok árcédulája most a földet veri.

Átlagosan 13%-ot esett az árcédula, de egyes termékek esetén ez 26%-ra rúg. Az Intel Core i7-10700F például 315 dollárról 229 dollárra csökkent, de az i7 10700K ára is hasonlóképp esett, ott 383 dollárról 344 dollárra.

Mindeközben az AMD továbbra is méregdrágán kínálja a Ryzen 5000-es szériáját, ami IPC-ben épp hogy eléri az Intel szintjét. Aki ma AMD vásárlását tervezi, az kétszer is gondolja meg, ugyanis könnyen lehet hogy a vörösek is csökkentik az árakat, hiszen jelen esetben az Intel olcsóbban kínál hasonló teljesítményt.

 

 

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI