Ninja felszólalt a hamis vádak és a „rajongói” ellen

Mostanában ismét Ninja, a hihetetlenül népszerű Fortnite-streamer botrányaitól hangos a sajtó. Úgy tűnik, valami mindig van, amin felháborodhat vagy Ő vagy a közönsége.

Most épp azzal vádolják, hogy arra buzdítja rajongóit, hogy különböző személyeknek küldjenek sértő/zaklató üzeneteket. Egy azóta már törölt tweetben Michele Morrow műsorvezető azt publikálta, hogy Ninja közönsége folyamatosan sértő kommenteket és üzeneteket hagynak neki.

Természetesen erre reagálva, először annyit írt hogy „nem tudok semmit sem erről az egész szarságról és biztos hogy ezt a community is megerősíti majd…” Ám ez nem bizonyult túl jó ötletnek ezért később már kicsit átformálva tette közzé az üzit.

„Senki nem érdemli meg, hogy zaklassák és nagyon sajnálom, hogy ez történt… Nem igazi rajongók azok, akik ártatlan embereket támadnak. Soha nem biztatom közönségem egyikét sem mások zaklatására.” – írta bocsánatkérésében.

BroKagé még így is neki ment: „Szóval nem igaz az egész… de ha az én rajongóim zaklatnának téged, az az én hibám lenne.”

Aztán ezután még Morrow is rátett egy lapáttal: ” A rajongóid azt mondták, hogy öljem meg magam!”

Továbbá arra is felszólította, hogy jó lenne ha igyekezne jobb példakép lenni a követi számára. Mit gondoltok? Tényleg Ninja a hibás vagy a követői nem bírnak magukkal?

Betöltés...
Keresés
Keresés