-0.7 C
Budapest
2021, október 25, hét

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

Új “skill jumpra” bukkant egy VALORANT játékos Ascenten

A kompetitív lövöldék esetében mindig is kulcsszerepet játszottak a különféle bugok. Mivel a VALORANT is esport címmé akar válni, így érthető, hogy a Riot Games-nek hatalmas felelőssége van abban, hogy minden tökéletesen működjön.

Ám ahogy a CS:GO és a Valve esetében, úgy a VALORANT-nál sincs minden esetben szerencséje a Riotnak. Most Ascenten derült ki, hogy képesek vagyunk gyakorlatilag bármilyen karakterrel feljutni egy olyan pontra, ahova eddig azt hittük csak Jett és Raze kerülhet.

Maga a procedúra nem egyszerű, komoly gyakorlást igényel, hogy tökéletesíthessük. Az eredmény viszont kifizetődő, ugyanis valószínűleg még egy ideig senki sem keresne arra minket egy kevésbé mobilis karakterrel.

Ascent A-rakójánál járunk. Ha CT oldalról közelítjük meg a területet, akkor A-Long ajtójából a rakón jobb kéznél található egy két szintes emelvény. Oda eddig csak bizonyos karakterek juthattak fel, viszont most egy kis precizitás és boost segítségével bárki tábort verhet a téglákon.

Az első ugráshoz kell egy társ, a másodiknak pedig pixelpontosnak kell lennie, hogy karakterünk fennakadjon. Íme egy bemutatóvideó a közösség legnagyobb fórumáról:

randomly found this skill jump at ascent a site in unrated, wanted to show you guys from VALORANT

Mindenképpen érdemes betanulni, ugyanis komoly szögeket szerezhetünk ezzel a technikával. Pláne, ha egy Sage az, aki feljut a téglarakásra…

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI