9.3 C
Budapest
2021, április 18, vas

ÚJ IDŐPONTBAN! AdamKissAK kipörgeti a szerencséjét: fogadás a Twitchen

Mennyit hozhat 100 ingyen pörgetés? És mennyi idő, mire kipörgeti az összeset a népszerű Twitch streamer? Mersz rá fogadni? AdamKissAK követőinek lehetősége van, hogy...

FRISS

Új “skill jumpra” bukkant egy VALORANT játékos Ascenten

A kompetitív lövöldék esetében mindig is kulcsszerepet játszottak a különféle bugok. Mivel a VALORANT is esport címmé akar válni, így érthető, hogy a Riot Games-nek hatalmas felelőssége van abban, hogy minden tökéletesen működjön.

Ám ahogy a CS:GO és a Valve esetében, úgy a VALORANT-nál sincs minden esetben szerencséje a Riotnak. Most Ascenten derült ki, hogy képesek vagyunk gyakorlatilag bármilyen karakterrel feljutni egy olyan pontra, ahova eddig azt hittük csak Jett és Raze kerülhet.

Maga a procedúra nem egyszerű, komoly gyakorlást igényel, hogy tökéletesíthessük. Az eredmény viszont kifizetődő, ugyanis valószínűleg még egy ideig senki sem keresne arra minket egy kevésbé mobilis karakterrel.

Ascent A-rakójánál járunk. Ha CT oldalról közelítjük meg a területet, akkor A-Long ajtójából a rakón jobb kéznél található egy két szintes emelvény. Oda eddig csak bizonyos karakterek juthattak fel, viszont most egy kis precizitás és boost segítségével bárki tábort verhet a téglákon.

Az első ugráshoz kell egy társ, a másodiknak pedig pixelpontosnak kell lennie, hogy karakterünk fennakadjon. Íme egy bemutatóvideó a közösség legnagyobb fórumáról:

randomly found this skill jump at ascent a site in unrated, wanted to show you guys from VALORANT

Mindenképpen érdemes betanulni, ugyanis komoly szögeket szerezhetünk ezzel a technikával. Pláne, ha egy Sage az, aki feljut a téglarakásra…

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI