„Nem olyan nagy cucc átverni a VAC-ot” – Kodiak interjú egy csalóval

Kodiak próbál válaszokat kapni, egy lépéssel közelebb a megoldáshoz.

A csalók témája valahogy folyamatosan kíséri a CS:GO pályafutását, valahogy mostanában mégis több csalóval találkozunk. Feltűnt ez másoknak is, ezen apropóból pedig Kodiak készített egy interjút egy tapasztalt csalóval, aki többek között adott és vett is már csalást a karrierje során.

A beszélgetés során a csaló megemlítette, hogy a VAC mind közül a leggyengébb anti-cheat, ellenben a PUBG-ban is használt BattlEye vagy a teljesen új elven működő Valorantból ismerős Vanguard is magasan jobb a Valve megoldásánál.

Na, de hogy a játékkészítők is benne lennének a csalások elkészítésében? A cheater szerint ezt is érdemes komolyan venni.

Ami azért eléggé elkeserítő. Persze, értjük, a csalásban rengeteg pénz van, de hogy valaki a saját alkotását ilyen szinten lenézze? Mi azért ezt csak nehezen tudnánk elépzelni.

Nem mellesleg azt is megtudhattuk az interjúból, hogy mostanában már nem kapkod annyira a Valve az anti-cheat frissítésekkel, aminek köszönhetően a csalók sokkal tovább tudnak randarílozni. Egyedül az Overwatch-ban lehet némi bizodalmunk, ami meg olyan alapvető dolgokat, mint a pörgőaim, képtelen kiszúrni. „Örüljünk, hogy nyakig vagyunk a szarban, de legalább nem hullámzik”- tipikus esete.

Betöltés...
Keresés
Keresés