9.3 C
Budapest
2021, április 18, vas

ÚJ IDŐPONTBAN! AdamKissAK kipörgeti a szerencséjét: fogadás a Twitchen

Mennyit hozhat 100 ingyen pörgetés? És mennyi idő, mire kipörgeti az összeset a népszerű Twitch streamer? Mersz rá fogadni? AdamKissAK követőinek lehetősége van, hogy...

FRISS

Operator pornó – KriszhAdvice őrületes kört húzott Valorantban

KriszhAdvice a Béke szigetének igazgatója és a magyar Twitch közösség egyik oszlopos tagja. A leginkább Fortnite közvetítéseiről ismert tartalomgyártó még League of Legends streamekkel kezdte, s csak utána tért át az Epic Games lövöldéjére. Az viszont olyan jól ment neki, hogy több hivatalos versenyen is találkozhattunk már a nevével.

A Fortnite-ot ugyan nem hagyta ott, viszont ma már sokkal többször látható más jellegű tartalom a csatornáján. Legutóbb például Valorantot közvetített, ahol bebizonyította, hogy nem hiába tartják őt nagy tehetségnek a lövöldék kategóriájában.

Csapatával éppen Spliten játszott, ahol támadó oldalról próbálták megfordítani a meccset. Az állás ugyanis 8-9 volt, amikor KriszhAdvice magához vette az Operatort. Miden terveztek betörni Heavenön keresztül B-rakóra, amikor kiderült, hogy nem lesz olyan sima a helyzet. Ekkor kellett a magyar srácnak villannia. Egy hihetetlen dupla után végül A-rakón kötött ki a bomba és sikerült egalizálni az állást.

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI