Petey Plastic : Az Epic lenyúlta a külsőmet, az új Fortnite skin én vagyok

Petey Plastic egy igencsak megosztó személyisége az online térnek. Korábban hírességek stylistjaként dolgozott, később zenei karrierbe fogott. Az LMBTQ+ mozgalom egyik képviselője, aki manapság a Twitchen is kimondottan aktív. Videojátékokat szokott közvetíteni.

Egyik nagy kedvence az Epic Games arany tojást tojó tyúkja, a Fortnite Battle Royale. Ezzel a játékkal már több mint egy éve rendszeresen játszik, így a legfrissebb tartalmak sem kerülik el a figyelmét. Pont ezért akadt meg a szeme az egyik legújabb kozmetikai tartalmon, Cuddle Kingen.

A karakter ugyanis pontosan ugyan olyan stílusú ruhát kapott, mint amilyet maga Petey Plastic is hord. A szemüvegén megvillanó pixeles szív pedig egy az egyben megegyezik a streamer mikrofonján világító ikonnal.

Itt most nincs feljelentés a levegőben, viszont Petey most azért kampányol, hogy ha már teljesen lemásolták őt és belehelyezték a játékba, legalább az Icon Series kategóriába kerüljön Cuddle King és nevezzék az ő saját tartalmának. Pont, mint Ninja, LoserFruit, vagy éppen Lachlan esetében.

Betöltés...
Keresés
Keresés