6.3 C
Budapest
2021, október 17, vas

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

Szerinted melyik játék büszkélkedhet a legmagasabb bevétellel?

A TitleMax nevezetű weboldal minden egyes évben összeszedi azt az 50 játékot, amelyek a legmagasabb bevétellel rendelkeznek. Az eredmények megdöbbentőek.

Az első helyezett, a Pokémon lett, amelyre így utólag most már gondolhattam volna, de amikor a címben szereplő kérdést feltettem magamnak, véletlenül sem gondoltam rá.

A Pokémon tehát több, mint 90 MILLIÁRD dollárt hozott a konyhára fejlesztőinek. Az 1981-ben megjelent Mario lett a második helyezett, 30,25 milliárd dollárral, a harmadik pedig végre valami ismerősebb cím, a Call of Duty lett, 17 milliárd dollárral gyarapodva.

A World of Warcraft bevétele mindössze a 10. helyre volt elég. Igen megdöbbentő volt még továbbá az a tény is, hogy a legismertebb játékok, mint például a Fortnite (46.), GTA (13.), League of Legends (15.), és a FIFA (12.) mind kiestek a top 10-ből, pedig mi simán oda tippeltünk volna.

A teljes listát ITT nézheted meg Te is, mindenképp érdemes.  

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI