10.6 C
Budapest
2021, március 5, pén

Készen állsz a 7 ezer forint értékű ingyen PlayStation játékra?

Nemrég már beszámoltunk nektek arról, hogy a Sony egy igen kedves akcióval örvendeztet meg minden PlayStation tulajdonost. Arra próbálják ösztönözni a közösséget, hogy ingyen...

FRISS

xQc kénytelen volt Twitch szünetet tartani a para viharok után

Texas rendkívüli állapotba került, miután egy szörnyűséges téli vihar végigsöpört az államon és milliókat hagyott áram nélkül. Természetesen ez azt jelenti, hogy az ott élő közvetítők nehezen tudják életben tartani a streameket…

Felix ‘xQc’ Lengyel egyike azon streamereknek, akik már csaknem két napja szenvednek az áramkimaradások miatt. Az aktuális állapotokról, – feltehetően már csak unalmában is -, folyamatosan tweetel a srác.

Először itt publikálta, hogy sajnos a közvetítés off mert az áram egyszerűen eltűnt:

Aztán végül az áram visszatért, bár annak ellenére, hogy szakadozott, több órán át tudott még streamelni. A sakktól elkezdve a Minecraftig mindent IS játszott. De aztán az egész összeomlott hat óra körül.

Pont akkor történt, amikor még egy Minecraft speed runt szeretett volna megkísérelni. Hát igen, a lehető legszerencsétlenebb időpontban jönnek ezek a helyzetek. Ezután ígért még egy PC építős közvetítést is, de sajnos úgy tűnik, az áram azóta sem tért vissza.

Azért még így a cikk végére muszáj megjegyeznünk, nem lehetne, hogy inkább egy takarítós live legyen?!

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI