18.8 C
Budapest
2021, szeptember 17, pén

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

Bányászokkal reklámozza videókártyáit a ZOTAC

Dobj el mindent, ez már viccnek is erős.

Valószínűleg a legtöbben találkoztak már a Zotac nevével, a hongkongi gyártó ugyanis nagy népszerűségben örvend Európában is. A legutóbbi akciójuk után viszont nem lepődnénk meg ha kárhoZOTAC lennének, ugyanis miközben a gamerek szinte egyáltalán nem tudnak az új generációs RTX-hez jutni, addig a ZOTAC nyíltan promózza a bányászatot, ami után azért kinyílik a zsebekben a bicska.

Mindeközben a gyártó a következő reklámszlogennel próbál bevágódni a vásárlóknál:

“A ZOTAC sereg GPU-i éheznek a coinokra!”

A képen pedig egy bányászfarm látható, teljes pompájában.

Noha a promóanyagot csak nemrég nyomták fel Twitterre, rövid időn belül óriási port kavart. A felhasználók csalódottságukat fejezték ki a helyzet miatt. A probléma pedig nem is magával a bányászattal van, hanem a videókártyahiánnyal. A gamerek pedig joggal haragudnak a bányászokra, hiszen amíg egy átlagos gamer 1 vagy nagyon maximum 2 videókártyát használ, addig egy bányász akár 500-1000 kártyát is befog munkára, így nem csoda, hogy a gamerekhez el sem jut sokszor a késztermék.

 

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI