10.6 C
Budapest
2021, március 5, pén

Készen állsz a 7 ezer forint értékű ingyen PlayStation játékra?

Nemrég már beszámoltunk nektek arról, hogy a Sony egy igen kedves akcióval örvendeztet meg minden PlayStation tulajdonost. Arra próbálják ösztönözni a közösséget, hogy ingyen...

FRISS

Beperelték a Sony-t a PlayStation 5 kontrollere miatt

Chimicles Schwartz Kriner és Donaldson-Smith LLP csoportos keresetet nyújtott be a Sony ellen a Sony legújabb DualShock 5 vezérlőjére, amely a PlayStation 5-hez tartozik.

A pert február 12-én indították az Egyesült Államok Kerületi Bíróságán, New York déli körzetében, azzal az indokkal, mi szerint a DualShock 5 vezérlője hibás, egész pontosan a “drifting” jelenségben szenved, ami miatt a kontrollereken található joystick folyamatosan elmozog, nem képes stabilan ellátni a funkcióját, ami roppant idegesítő lehet játék közben.

A per megállapítja a rendelkezésre álló korlátozott javítási lehetőségeket és azt is, hogy a Sony számos bejelentett eset után sem közölte az ügyfelekkel, hogy rendszerszintű hiba áll fenn. A Sony csatlakozik a Nintendóhoz és a Microsofthoz, akik újfent a bíróságon próbálják igazukat bebizonyítani, hasonló okok miatt.

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI