2.2 C
Budapest
2021, március 7, vas

Készen állsz a 7 ezer forint értékű ingyen PlayStation játékra?

Nemrég már beszámoltunk nektek arról, hogy a Sony egy igen kedves akcióval örvendeztet meg minden PlayStation tulajdonost. Arra próbálják ösztönözni a közösséget, hogy ingyen...

FRISS

Egy aranyos kiscica támadt Tibi atyára Warzone közben

Vigyázat, cuki kontent!

Tibi atyáról valószínűleg minden Facebookra regisztrált honfitársunk hallott már, a szebb napokat is megélt képzeletbeli pap alkoholista poénjaival és vicces mémjeivel aratott hatalmas sikert hazánkban. Az egyházfő mögött pedig nem más áll, mint Tóth Máté, megosztó személyiség, aki mostanában streameléssel mulatja hétköznapjait.

Ezúttal sem volt ez másképp, ám nem várt eseménysorozat következett, amikor a 4 fős squad hirtelen tüzelni kezdett a messzi távolba.

A meglepetést viszont nem az ellenfelek okozták, hanem egy bolyhos csöppség, akinek pont játszhatnéka támadt, a nézők nagy örömére.

 

Nem kellett sokat várni az “Ahhhh, baszdmeg” felkiáltásra, ugyanis szemmel láthatólag a kis macsek nem törődött Tóth testi épségével. Ettől függetlenül imádtuk a jelenetet, reméljük nektek is hasonlóképp mosolyt csalt az arcotokra.

Tóth Máté, alias Tibi atya csatornáját erre találjátok.

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI