2.2 C
Budapest
2021, március 7, vas

Készen állsz a 7 ezer forint értékű ingyen PlayStation játékra?

Nemrég már beszámoltunk nektek arról, hogy a Sony egy igen kedves akcióval örvendeztet meg minden PlayStation tulajdonost. Arra próbálják ösztönözni a közösséget, hogy ingyen...

FRISS

Ilyen R6 bug nekünk is jöhetne: 4 milliárd Renown Boostert kapott a srác

A Tom Clancy’s Rainbow Six Siegeben használatos pénznem a Renown. Operátorok, attachmentek és egyéb testreszabási elemek feloldásához használható. Természetesen valódi pénzzel vásárolhatunk plusz

Renown Boostereket, amik összességében akár + 190%-ot is hozhatnak a valutából.

Egy játékosnak azonban nem fog többé fájni a feje a boosterek miatt, hiszen valamilyen bugnak köszönhetően 4,29 MILLIÁRD darabot kapott ebből a hasznos cuccból. Ja és ráadásul mindegyik booster 7 napos. A Redditen meg is osztotta a történteket a Rainbow 6 közösséggel és a komment szekció azonnal fel is robbant.

Többen is kérdezték, hogy oké, ez így szép és jó, de működnek is? A válasz volt már csak a történtektől is megdöbbentőbb: IGEN, működnek. Egy sok idővel rendelkező felhasználó még azt is kiszámolta, hogy ez 576 millió évre elegendő lesz neki – ám ezt kicsit elrontotta, újraszámolva kiderült, hogy hajszál pontosan CSAK 82 595 524 évre lesz elég.

Itt lett volna az eredeti beszámoló, de tartalmát azóta sajnos már eltávolították. Na, ti is örülnétek egy ilyen bugnak?

I got 429 billion renown boosters???? from Rainbow6

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI