9.3 C
Budapest
2021, április 18, vas

ÚJ IDŐPONTBAN! AdamKissAK kipörgeti a szerencséjét: fogadás a Twitchen

Mennyit hozhat 100 ingyen pörgetés? És mennyi idő, mire kipörgeti az összeset a népszerű Twitch streamer? Mersz rá fogadni? AdamKissAK követőinek lehetősége van, hogy...

FRISS

Kivilágosították a Crimson Heist promót – Így fog kinézni az új R6 Operátor

Most minden Siege rajongó a legújabb szezonra vár, s ezt a Ubisoft is nagyon jól tudja. Épp ezért már el is kezdték promózni az új Crimson Heist időszakot, aminek az első hivatalos képén máris felbukkant a legújabb operátor.

Természetesen mivel az első képről beszélünk, még csak sejtelmesen, amolyan fél-sziluettet osztottak meg róla a fejlesztők a közösséggel. Ebből körülbelül meg lehetett mondani, hogy milyen stílusú lesz a karakter, de az arcát nem lehetett még látni.

Egészen addig, amíg a kíváncsi rajongók el nem kezdték kifényesíteni a képet. Mint kiderült, az új operátort bemutató kép csupán csak el van sötétítve, s ha egy képszerkesztőben alakítunk a fényeken, az arcvonásai is megjelenhetnek.

Íme a legújabb Raibow Six karakter arca:

Elsőre olyan, mintha a Glaz Elite skin testvérét látnánk, szóval kíváncsiak vagyunk, hogy hogyan fog az új operátor illeszkedni a játék történetébe.

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI