9.3 C
Budapest
2021, április 18, vas

ÚJ IDŐPONTBAN! AdamKissAK kipörgeti a szerencséjét: fogadás a Twitchen

Mennyit hozhat 100 ingyen pörgetés? És mennyi idő, mire kipörgeti az összeset a népszerű Twitch streamer? Mersz rá fogadni? AdamKissAK követőinek lehetősége van, hogy...

FRISS

Easy 1v4 Clutch – Öt éves kissrác nyűgözte le a Valorant közösséget

Emlékszem, amikor öt éves voltam még a betárcsázós internet is kuriózumnak számított. A videojátékok néhány pixelből álltak és irtózatosan kevesen férhettek hozzájuk. Ma már nem ez a helyzet, az online játékok idejében szinte bárhol, bármikor elérhetők a vezető címek.

Ilyen a Valorant is, a Riot Games legújabb kompetitív FPS játéka. Tavaly nyáron jelent meg a lövölde, s egy pillanat alatt nagy kedvence lett sokaknak. A játékmechanika is kiváló, de az egyik legnagyobb erénye, hogy teljesen ingyenes. Vagyis bárki belekóstolhat.

Ace (1v4 Clutch) from 5 year old (adorable reaction) from VALORANT

Valószínűleg így került az öt éves Foopa elé is. A kisfiú édesapjával együtt játszik, amióta csak kontrollert tud tartani a kezében. Legutóbb Valorantozott, amikor megvillantott egy őrületes 1v4 Clutchot. A klip pillanatokon belül bejárta a netet, még a Valorant News Twitter oldal is lehozta a jelenetet:

“Amikor egy öt éves jobb a legtöbbünknél….”

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI