5.2 C
Budapest
2022, január 18, ked

Kiszivárgott OnlyFans, dráma és péniszfotók – Ilyen nehéz egy modell élete

A 23 éves Lottie Moss még 2021 júniusában hozta létre OnlyFans fiókját, miután sikeresen eladott néhány meztelen fotót magáról 1000 fontért - ami kb....

FRISS

1,3 milliárd forintnyi Apple hamisítványt semmisített meg a vámhivatal

Igazán komoly piaca van itthon a kínai termékeknek. Csak Budapesten három nagyobb csomópontja is van ezeknek a termékeknek, ott van például a Sárkány Center, az Ázsia Center, vagy éppen a kínai piac a nyolcadik és a kilencedik kerület sarkán.

Egészen addig semmi probléma nincs, amíg háztartási eszközökről, vagy ruhákról van szó, viszont amikor hamisítvány elektronikai cikkekről van szó, már nagyobb a gond. Pláne, ha az eredetit megközelítő áron akarják értékesíteni őket. Az Apple például egy olyan cég, aminek a termékeit előszeretettel másolják és hamisítják. A kereslet ugyanis hatalmas rájuk.

 

☝️1,3 milliárd forint értékű, több mint 13 ezer hamis elektronikai eszközt találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Zala…

Közzétette: Varga Mihály – 2021. február 16., kedd

A vámhivatal a napokban lefülelt egy illegális szállítmányt hazánkban, erről Varga Mihály országgyűlési képviselő számolt be Facebook oldalán.

Az összesen körülbelül 1,3 milliárd forintot érő szállítmányt lefoglalták, s a jogszabályoknak megfelelően hamarosan megsemmisítik. A hivatalos szerveknek a vámáru-nyilatkozaton feltüntetett alacsony árak szúrtak szemet, onnan pedig már nyert ügyük volt a pénzügyőröknek.

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI