7.4 C
Budapest
2021, április 19, hét

ÚJ IDŐPONTBAN! AdamKissAK kipörgeti a szerencséjét: fogadás a Twitchen

Mennyit hozhat 100 ingyen pörgetés? És mennyi idő, mire kipörgeti az összeset a népszerű Twitch streamer? Mersz rá fogadni? AdamKissAK követőinek lehetősége van, hogy...

FRISS

A streamer felhagy a közvetítéssel a toxic R6 közösség miatt

Jessica “Jess” Bolden nem csak egy egyszerű Rainbow Six Siege játékos, korábban a top-tier R6 eseményeken dolgozott, mint például a Six Invitational. Feladatkörében szerepelt a különböző statisztikák elemzése és a játék közösségének vezetői szerepét is Ő látta el.

A játékkal kapcsolatos tudása messze megelőzi a játékosok többségét és kétségtelen, hogy nagyszerű csapattárs, kommentátor és munkatárs egy személyben. Rengetegszer közvetítette a gameplayeket, azonban néhány nappal ezelőtt elárulta, hogy felhagy vele.

Több ezer órányi stream után, a toxic közösségnek “köszönhetően” már nem volt más választása, hiszen lehetetlennek érzi a további közvetítést. “Őrülten nagy mennyiségű szexuális zaklatás érkezik nap mint nap. Eljutottam odáig, hogy ezt nem tudom egyszerűen szó nélkül hagyni. Folyamatosan érzem a nyomást.”

Jó hír azonban, hogy más FPS játékokkal azért még megpróbálkozik, hátha csak a Rainbow Six közösség volt ennyire rámenős. Egy csapattársa szintén megerősítette, hogy az elmúlt 6-8 hónap eseményeit nagyon nehéz volt megélni.

Kérdéses, hogy Jess nyilatkozata után vajon mit fog tenni az Ubisoft ennek megfékezése érdekében. 

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI