18.8 C
Budapest
2021, szeptember 17, pén

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

A Valve javította a beépített WH-t a legújabb CS:GO frissítéssel

Az egyik legőrültebb játékhibát produkálta az utóbbi pár hétben a Counter-Stike: Global Offensive. A pingeléssel gyakorlatilag falak mögött is megjelölhettük az ellenfeleket, ezzel lebuktatva őket. Ezt nevezte el hivatalos wallhacknek a közösség, s sajnos túlságosan sok játékos alkalmazta a meccsek során.

Nem volt mit tennie a fejlesztőknek, azonnal rá kellett repülniük a probléma megoldására. S ha lehet hinni a legfrissebb Patch leírásának, ma már nem él a hiba a játékban.

Sőt, ha esetleg a lépéshangok rossz ütemű prezentálása is felidegesített mostanában, akkor szintén jó hírünk van, ez a hiba is kikerült a játékból.

Több map is változott. Engage, Apollo és Frostbite komoly ráncfelvarrást kapott, több glitch és boost spot is megszűnt létezni. Lehet újratanulni a stratégiákat. Anubis pedig új táblaanimációkat kapott, valamint a wallbang sem csúszik már át CT ház és dupla ajtó között.

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI