Bannolták a Twitch streamert miután 3 éves lányát fenyegette élő adásban

A KillaMfCam nevezetű Twitch streamer fiókját,- aki egyébként Cameron néven több más profilon is fellelhető volt -, nemrégiben tiltották, miután egy igen felkavaró videó került fel az internetre.

A meglehetősen kevés követővel rendelkező srác Twitter bemutatkozó szövegében ez volt olvasható: “Aspiring gamer, single father of a beatiful 3yr old” tehát ” Törekvő játékos, egyedülálló édesapja egy 3 éves gyönyörű kislánynak.” – Most már van sejtésünk, hogy miért is egyedülálló.

Hétfőn történt tehát, hogy egy játékos az Escape from Tarkov survivor lövöldözős játékkal játszott, amikor megölt valakit közben. Tudni kell, hogy ez egy igen stresszes játék, ha egyszer kinyírnak, akkor oda a cuccod, meg a belefektetett energia is. Szóval, amikor az illető meglátta, hogy a lelőtt ellenfele streamel, gondolta, ránéz, hátha jó arc.

Amit ott látott, az egyszerűen undorító és szörnyen felháborító. Nem elég, hogy egy idegbeteg, frusztrált, csődtömegként viselkedő alakot láthattunk, amint felállt veresége után a gép elől, hallhatták a nézők élő adásban, ahogy kislányát és kutyáját fenyegeti magából teljesen kikelve.

Az illető közzé is tette a videót Twitterén, itt nézhetitek meg, csak erős idegzetűeknek:

(Bár Frizzable a videóhoz azt írta hogy a gyerek kisfiú, a Twitter bioból derült ki, hogy kislány.)

“Kibaszottul utállak, ember! Takarodj ki a szobából! Kitöröm a nyakad baszd meg!” – vágta hozzá a mindössze 3 éves gyermekéhez, amiért “volt mersze” sírni. Nem csodálom, ilyen ember mellett én is egész nap sírnék…Végül az azóta már felfüggesztett Twitterén KillaMfCam megosztotta véleményét a videóról:

“Ez az összevágott videó egy szimpla rágalmazás, nem is a lányomhoz, hanem a kutyához beszéltem!”- Természetesen, a kutyához.A nézők ezután felvették a kapcsolatot az ohioi rendfenntartókkal és feljelentést tettek gyermekbántalmazás miatt.

A streamer azóta semmilyen platformon nem jelent meg és nem elérhető.

Betöltés...
Keresés
Keresés