14.4 C
Budapest
2021, május 18, ked

Tudtad? – Van olyan programozósuli, ami állást is szerez neked

Tegye fel a kezét, aki világ életében a gép előtt ült, imádta a szoftvereket, érdekelte a fejlesztés, vagy szerette volna megismerni, hogy hogyan épülnek...

FRISS

BTURBO interjúban mesélte el mosógépes grafikus sztoriját

Másfél évvel a történtek után mikrofonvégre kapták BTURBO-t.

A Cringebait podcast újabb izgalmas epizóddal érkezett, ugyanis ezúttal BTURBO ült a mikrofon másik végén és így hónapokkal a történtek után ismét felszínre került BTURBO története. Aki esetleg lemaradt volna, 2019-ben készítettünk egy interjút a grafikussal, akinek a válaszaira BTURBO nem volt hajlandó válaszolni akkoriban.

A youtuber először csak legyintett a történetre és visszavonta nyilatkozatát, de később maga készített magyarázóvideó-sorozatot, amiben igyekezte meggyőzni az ellene forduló közösséget a saját igazáról.

Norbert most tucatnyi bullying után úgy gondolta, elmeséli a történetet elejétől a végéig. Persze a saját szemüvegén keresztül hallhatjuk a történteket, amelyek hitelességét ismeretlenként elég nehéz lett volna megkérdőjelezni a műsorvezetőknek. Az interjúban BTURBO azt próbálta bizonygatni, hogy mi próbáltuk kirobbantani a balhét azzal, hogy megírtuk a cikket és felkerestük a grafikust, de az eredeti cikket író Sn0w megvilágította a másik oldalt is:

“A grafikus keresett meg privátban anno a hírrel, mert nem tudta már elérni Bturbót. Hiába írt, napok óta nem jött válasz, ezt screenshotokkal alátámasztotta. Úgy érezte, hogy hetek munkája ment kárba. A cikk megjelenése előtt megkerestük Bturbót is, aki először nyilatkozott is, majd meggondolta magát és visszavonta a nyilatkozatot, ezért nem hallhattuk ekkor az ő verzióját.”

Felmerül többek között Süsüs-albérletének története, a mosógépes történet, sőt még Sythex és Dancsó Péter is szóba kerül. A videót pedig ajánljuk mindenkinek.

Korábban történt:

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI