18.8 C
Budapest
2021, szeptember 17, pén

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

BTURBO interjúban mesélte el mosógépes grafikus sztoriját

Másfél évvel a történtek után mikrofonvégre kapták BTURBO-t.

A Cringebait podcast újabb izgalmas epizóddal érkezett, ugyanis ezúttal BTURBO ült a mikrofon másik végén és így hónapokkal a történtek után ismét felszínre került BTURBO története. Aki esetleg lemaradt volna, 2019-ben készítettünk egy interjút a grafikussal, akinek a válaszaira BTURBO nem volt hajlandó válaszolni akkoriban.

A youtuber először csak legyintett a történetre és visszavonta nyilatkozatát, de később maga készített magyarázóvideó-sorozatot, amiben igyekezte meggyőzni az ellene forduló közösséget a saját igazáról.

Norbert most tucatnyi bullying után úgy gondolta, elmeséli a történetet elejétől a végéig. Persze a saját szemüvegén keresztül hallhatjuk a történteket, amelyek hitelességét ismeretlenként elég nehéz lett volna megkérdőjelezni a műsorvezetőknek. Az interjúban BTURBO azt próbálta bizonygatni, hogy mi próbáltuk kirobbantani a balhét azzal, hogy megírtuk a cikket és felkerestük a grafikust, de az eredeti cikket író Sn0w megvilágította a másik oldalt is:

“A grafikus keresett meg privátban anno a hírrel, mert nem tudta már elérni Bturbót. Hiába írt, napok óta nem jött válasz, ezt screenshotokkal alátámasztotta. Úgy érezte, hogy hetek munkája ment kárba. A cikk megjelenése előtt megkerestük Bturbót is, aki először nyilatkozott is, majd meggondolta magát és visszavonta a nyilatkozatot, ezért nem hallhattuk ekkor az ő verzióját.”

Felmerül többek között Süsüs-albérletének története, a mosógépes történet, sőt még Sythex és Dancsó Péter is szóba kerül. A videót pedig ajánljuk mindenkinek.

Korábban történt:

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI