8.6 C
Budapest
2021, március 2, ked

Készen állsz a 7 ezer forint értékű ingyen PlayStation játékra?

Nemrég már beszámoltunk nektek arról, hogy a Sony egy igen kedves akcióval örvendeztet meg minden PlayStation tulajdonost. Arra próbálják ösztönözni a közösséget, hogy ingyen...

FRISS

Esport egyesület indul a nemi irányultság elfogadása érdekében

A Queer Women of Esports egy nonprofit szervezet, amelyet 2020 végén alapítottak és roppantmód elkötelezettek amellett, hogy a játékok közösségét elfogadóbbá tegyék a nemi hovatartozással és az ehhez kötődő témákkal kapcsolatban. Egy 12 órás broadcastot terveznek, melyen indulásukat ünneplik majd.

Ez az adás február 27-én lesz, azzal a céllal, hogy a szövetségeseknek és a nézőknek “ítéletmentes környezetet” nyújtsanak, amely elősegíti a készségek megszerzését és a hasonló gondolkodású emberekkel való kapcsolatfelvételt az esport és a játék területén.

Az esemény során a nézők megünnepelhetik az indulást, és beszélgethetnek a különféle házigazdákkal és Twitch vendégekkel. A nyáron egy mentori tanfolyam elindítását is tervezik, ahol egyfajta “lelki támogatást” nyújtanak majd a nem egyenlően kezelt játékosoknak és segítenek a továbbiakban is.

Egyéb kezdeményezéseikről ITT találtok infókat. Mi a véleményetek a szervezet munkásságáról? 

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI