Gyerekekkel viccelt PewDiePie – A YouTube törölte a videót

A YouTube szerint a videós irányelveket sértett a népszerű influenszer.

Alig kezdődött el 2021, de PewDiePie már most balhéba keveredett. A svéd youtuber ezúttal egy diss videóval sokkolta az internetet, ahol is a Cocomelon c. gyerekeknek szóló csatornát szemelte ki magának. Lévén diss trekkről van szó, PewDiePie egyáltalán nem kímélte konkurensét.

Olyan sorok hangzottak el, mint a “a ti közösségetek csak egy rakás kikúrt szűz”

Ezen felül a nemrég szabadult 6ix9ine és még J.K Rowling is megjelenik, természetesen nem túl pozitív felhanggal. PewDiePie osztott mindenkit rendesen, mindezt a gyereksereg szeme láttára. A fegyverarzenál prezentálása után PewDiePie még egy pisztolynak látszó tárgyat is odaadott az egyik gyerek kezébe.

A YouTube hamar megelégelte ezt, 4 nap után törölték a videót, ugyanis szerintük sérti a videós irányelveket. A vörös óriásnak a célközönséggel volt problémája, ami a Cocomelon csatorna esetén több százezer gyermeket jelent, épp ezért szerintük nincs helye az ilyen videókban a trágár beszédnek. Épp ezért nincs apelláta, a videót törölni fogják, ha felkerülne bármilyen formában.

Az egész felvétel annyira provokatív, hogy szinte biztos, hogy a youtuber szándékosan ment ennyire messzire. Az ismét felfutó népszerűségét mi sem mutatja jobban, hogy naponta több százan töltik fel a Cocomelon Diss track c. videót, ezzel is bemutatva az álszent és seggnyaló keresőóriásnak. Jut eszembe, sikerült már a gyerekekről készült videók alatt timestampelgető pedofilokat bannolni?

Betöltés...
Keresés
Keresés