9.3 C
Budapest
2021, április 18, vas

ÚJ IDŐPONTBAN! AdamKissAK kipörgeti a szerencséjét: fogadás a Twitchen

Mennyit hozhat 100 ingyen pörgetés? És mennyi idő, mire kipörgeti az összeset a népszerű Twitch streamer? Mersz rá fogadni? AdamKissAK követőinek lehetősége van, hogy...

FRISS

Ilyen kill a világon nincs! – Hihetetlen ARURF pillanatot rögzítettek

A Riot Games elsősorban egy kompetitív játéknak tervezte a League of Legends-et, ám ettől még nem ódzkodnak a felhőtlen szórakozástól. Valószínűleg ezért született meg az URF és az ARURF, hogy a székünkben hátradőlve őrültködhessünk kedvenc játékunkban, nem stresszelve azon, hogy mi lesz a végkimenetel.

De az új lehetőségeknek köszönhetően a játékban is történhetnek olyan jelenetek, amikről korábban nem is álmodhattunk. Egy Katarina játékos például most biztosan összehozta a karakter történetének leghosszabb és leghihetetlenebb Q killjét.

Egy recallt akart megállítani a támadásával, ám ellenfele épphogy megúszta a csapást. A point and click képesség viszont haladt tovább, hogy egyszer még eltalálja a célpontot. A kés már majdnem elérte a cépontot, amikor az a felsőösvényre ugrott az ágyúval. Így hát a penge gondolt egyet, kanyarodott és továbbhaladt top irányába. Végül ott találta meg a célpontot, ráadásul halálos sebekkel, végül pedig a “nagy utazó” adta le a kegyelemdöfést.

Ritkán látni ilyet:

Olimpic Kata Q kill (Ar Urf) from leagueoflegends

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI