3.3 C
Budapest
2021, október 27, sze

Egy halom “ingyen” FUT csomagot osztogat most az EA Sports

Akinek van Twitch Prime előfizetése, annak mától arany élete van, ugyanis végre elkezdődött a FIFA 22 promó is a platformon. Ez azt jelenti, hogy...

FRISS

Röhejes a Warzone hitreg – A sziklák akár pajzsot is adhatnak!

Amióta a Warzone-t átemelték a Modern Warfare-ből a Black Ops Cold Warba, valamiért szignifikánsabb több játékhiba bukkant fel. Mondjuk hamarosan megérkezik az új időszak második szezonja, amiben reményeink szerint több ilyen jellegű javítás is helyet kap. A kozmetikai elemekre eddig sem lehetett panasz, így jó lenne ha a fejlesztők némi figyelmet fordítanának a kellemetlen hibák javítására.

Például arra, hogy a hitreg (modellek és környezeti egységek esetében egyaránt) őrületesen rossz, így jó lenne kezdeni vele valamit. Sokszor előfordul, hogy úgy tűnik, az ellenfeleinket körbeveszi egy áthatolhatatlan erőtér. A Warzone esetében dobálózhatnánk azzal, hogy csalóról van szó, sokan meg sem lepődnének. Ám ez nem mindig igaz! Simán lehet, hogy ellenfelünk azért él még mindig, mert a játék totálisan megszédült, így láthatatlan “pajzsokat” ad embereknek.

Íme egy videó a jelenségről. Ebben az esetben egy szikla lóg túl az animációján:

Best Attachment in the Game. BLANKS! from CODWarzone

Őszintén nem értjük, hogy egy olyan széria esetében, mint a Call of Duty, hogyan engedhetik meg maguknak a fejlesztők ezt az őrületes hibát. Imádkozunk, hogy a Season 2 ezeken segítsen!

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI