4.3 C
Budapest
2021, október 26, ked

Egy halom “ingyen” FUT csomagot osztogat most az EA Sports

Akinek van Twitch Prime előfizetése, annak mától arany élete van, ugyanis végre elkezdődött a FIFA 22 promó is a platformon. Ez azt jelenti, hogy...

FRISS

Dupla snipe és Victory Royale – 67 évesen alázott a Fortnite apuka

Sok rosszat lehet mondani a Fortnite Battle Royale-ra, viszont az egyértelműen az egyik legjobb játékká teszi az ingyenes piacon, hogy gyakorlatilag bárki, bármikor becsatlakozhat a buliba. A cross-platform királyaként is emlegethető játék ráadásul generációkon átívelő sikernek örvend, a 10 éves korosztálytól kezdve egészen az aggastyánokig láttunk már felhasználót.

A Redditen most felbukkant egy klip, amiben egy 67 éves apuka szerzi meg élete első Victory Royale-ját. A játékstílusa ugyan az első szezonokat idézte – bokorban guggolva lövöldözött -, ám ez nem vesz el a végeredmény értékéből.

My dad (67) got 2 snipes in a row to win the game. I was so proud lol from FortNiteBR

Egy kék Bolt-Action Sniperrel két embert is kivégzett, az elsőt egy kellemetlen szögből fejen találta, a másikat pedig egy levegőbe lógó fal alatt kapta ki.

Ez is mutatja, hogy a videojátékok nem csupán a fiatalok számára jelenthetnek boldogságot, s hogy érdemes nyitni feléjük.

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI