10.6 C
Budapest
2021, március 5, pén

Készen állsz a 7 ezer forint értékű ingyen PlayStation játékra?

Nemrég már beszámoltunk nektek arról, hogy a Sony egy igen kedves akcióval örvendeztet meg minden PlayStation tulajdonost. Arra próbálják ösztönözni a közösséget, hogy ingyen...

FRISS

A FIFA Ultimate Team történetének legerősebb lapjai – 1. rész

Nem biztos, hogy sokan emlékeznek rá, de az Ultimate Team módot legelőször a 08-as verzióban próbálhattuk ki. Ez azt jelenti, hogy idén már 13 éves lesz az EA Sports pénznyelője, így pedig bőven van miről beszélni a FUT történetéből. Volt itt beadásokon alapuló meta, vagy éppen hosszú előreívelésekre és futóbolondokra építő időszak is.

Most egy kisebb nosztalgia keretein belül visszatekintünk az elmúlt évek metáira és listázzuk a legőrültebb lapokat, amik megjelentek az Ultimate Team ernyője alatt.

Cristiano Ronaldo (TOTS) – FIFA 19

Nem hiszem, hogy magyarázatot igényel C. Ronaldo FIFA 19-es Team of the Season lapjának szerepeltetése. Ekkor már nem volt kuriózum, hogy megjelenik egy-egy 99-es kártya a játékban, viszont ez a kártya azok között is kiemelkedő volt. Még néha vannak rémálmaink miatta.

Alexander Esswein – FIFA 13

Bizony, egy 75-ös összértékű lap is felkerült a sorozatunk első listájára. Esswein FIFA 13-as arany kártyája az alappillére volt a “sweat”-metának. Anno nem kellett mást tenni, csak agyonrúgni a labdát a pálya bármely pontján, Essweinnel pedig darálni a sprintet. Az esetek 95%-ban sikerrel jártunk. *Ibarbo, Doumbia és Gervinho elégedetten bólogat.*

David Luiz – FIFA 12

Ha volt “broken” kártya a FIFA Ultimate Team történetében, akkor a FIFA 12-es arany David Luiz kártya az volt. Valamiért mindenki fennakadt a brazil védőben, így abban az időben arról szólt a meta, hogy minden csapatba legalább három brazil védőnek kellett lennie, ugyanis valahogyan be kellett építeni Luizt a keretbe.

Dennis Diekmeier – FIFA 15

Onnan lehet tudni, hogy valami nincs rendben, hogy egy Silver játékos a profik csapatába is bekerül. Diekmeier FIFA 15-ös kártyája őrületesen erős volt akkoriban, sokan csak miatta játszattak német játékosokat a keretükben.

Fernando Torres – FIFA 10

 

Korábban sokkal lelkesebben osztogattak a kanadaiak őrületes statokat a játékosoknak. A FIFA 10 téli frissítése (winter upgrade) például egy 92-es Torres kártyával kecsegtetett, ami egy pillanat alatt meghatározója lett az akkori metának. Az a lap még a mai játékokban is az egyik legjobbnak számítana.

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI