10.6 C
Budapest
2021, március 5, pén

Készen állsz a 7 ezer forint értékű ingyen PlayStation játékra?

Nemrég már beszámoltunk nektek arról, hogy a Sony egy igen kedves akcióval örvendeztet meg minden PlayStation tulajdonost. Arra próbálják ösztönözni a közösséget, hogy ingyen...

FRISS

CS:GO-stílusú gránátokkal uralják Consulate-et a Rainbow Six játékosok

A Counter-Strike egy rettenetesen precíz kompetitív lövölde. Sokszor milliméterek döntenek egy-egy killről, s így a körök végkimeneteléről is. A Rainbow Six Siege némiképp hasonlít a játékmenetre, viszont teljesen egy kalap alá nem szívesen vennénk a kettőt- Ám ez nem jelenti azt, hogy a két tábor ne tudna egymástól tanulni!

Egy szemfüles Rainbow Six játékos a Counter-Strike: Global Offensive-ből jól ismert “dobó technikákat” fejlesztett ki a Siege-ben. Megunta, hogy folyamatosan kapja a fejeseket Pianoból a körök elején, így úgy döntött, hogy keres egy megoldást a spawnpeakre Consulate-en.

Mint kiderült, meg lehet találni a tökéletes gránátpontokat, ha eleget gyakorlunk. Egy rövid bemutatóvideóban részletezte is a folyamatot:

CS GO style nade lineups for consulate from Rainbow6

Innentől kezdve, ha fordítunk pár órát a gyakorlásra, könnyedén Consulate urai lehetünk. Mind védekező oldalon, s mind pedig támadón.

Érdemes tehát ihletet venni más játékokból, ugyanis úgy fest, hogy néha egyáltalán nem hülyeség átemelni a technikákat.

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI