13.9 C
Budapest
2021, március 2, ked

Készen állsz a 7 ezer forint értékű ingyen PlayStation játékra?

Nemrég már beszámoltunk nektek arról, hogy a Sony egy igen kedves akcióval örvendeztet meg minden PlayStation tulajdonost. Arra próbálják ösztönözni a közösséget, hogy ingyen...

FRISS

Egy Warzone glitch most mindenkit megöl, majd ingyen győzelmeket oszt

A Warzone a Battle Royale kategória egyik legkedveltebb és legizgalmasabb eleme. Az egyetlen probléma vele, hogy egyáltalán nem tökéletes. Sajnos hemzseg a játék a csalóktól és a játékhibáktól.

Bizonyos esetekben idegtépők lehetnek a hibák, pláne ha láthatatlan pajzsot osztogatnak a sziklák az ellenfeleknek. Persze előfordul, hogy egyszer-egyszer a játékosok pártját fogja egy hiba, például akkor, amikor ingyen győzelmeket osztogat a rendszer mindenkinek.

When you think Activision cant surprise you aby more from CODWarzone

A fenti videó bejárta a világhálót, viszont sokáig nem lehetett érteni hogy pontosan mi is történik. A videó készítője végül segített megérteni a képsorokat:

Lényegében az történt, hogy egyik pillanatról a másikra mindenki meghalt a szerveren, megkapták ugyan azt a killcamet, a rendszer pedig kiosztott egy első helyet az összes érintettnek.

Nagy valószínűséggel egy teherautó bugról van most szó, s aközben történt valami, amit a killcam is mutat. Viszont ennél pontosabban se a fejlesztők, se a játékosok nem tudták megmagyarázni a látottakat.

Innentől kezdve tehát érdemes nyitott szemmel járni, sosem lehet ugyanis tudni, hogy mikor hullik az ölünkbe egy Warzone Victory.

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI