13.9 C
Budapest
2021, március 2, ked

Készen állsz a 7 ezer forint értékű ingyen PlayStation játékra?

Nemrég már beszámoltunk nektek arról, hogy a Sony egy igen kedves akcióval örvendeztet meg minden PlayStation tulajdonost. Arra próbálják ösztönözni a közösséget, hogy ingyen...

FRISS

Végleg bannolták a Fortnite streamert gyűlöletbeszéde miatt

A Fortnite profi streamer, Advyth duplán is pórul járt. A Twitch határozatlan időre duplán eltiltotta a platform használatától, miután még januárban bannolták a main fiókját és egy újabbal megpróbálta addig fenntartani magát. 

Az első probléma akkor kezdődött, amikor “gyűlöletkeltő rágalmak” miatt hirtelen semmiből függesztették fiókját. Ezután úgy döntött, hogy amíg a Twitch válaszára vár, egy másik fiókból fogja nyomni a streamet. Ebből kifolyólag második fiókját a felfüggesztés elkerülése miatt “pakolta ki” a streaming platform.

Ja igen, a válaszukra mégpedig azért várt, mert fogalma sem volt, hogy mégis mi okból jutott fiókja erre a sorsra. Elmondása szerint teljesen ártatlan és csupán a féltékenykedő kisebb streamereknek esett áldozatul.

A Twitch sem az Ő esetében sem máskor nem indokolja meg semmilyen formában, hogy mi volt a probléma, csak közli a száraz tényeket egy e-mail formájában. A profi egy február 17-i YouTube videóban még tett néhány utolsó erőfeszítést annak érdekében, hogy felhívja a figyelmet az általa igazságtalannak vélt tiltására.

A videó, bár több mint 20 000 nézőt gyűjtött össze, nem eredményezett semmiféle nyilatkozatot a Twitch részéről. Úgy tűnik, a pórul járt srácnak mindenképp búcsúznia kell az oldaltól.

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI