-0.7 C
Budapest
2021, október 25, hét

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

Az eredeti God of War rendezőjét nem zavarná, ha Atreus meleg lenne

A reprezentáció egyre fontosabb mind a filmekben, s mind pedig a videojátékokban. A Rainbow Six Siege legújabb operátora például egy nyíltan meleg karakter, ami ugyan megosztotta a közösséget, de összességében egy nagy lépésnek számít.

Az elmúlt években felpörgött a meleg karakterek reprezentálása a játékokban, ott volt például Ellie is a The Last of Us-ban. A széria díjak tekintetében egyeduralkodója a videojátékoknak, az első epizód sikerét csupán a The Witcher III, na meg a folytatás, a The Last of Us Part II tudta túlszárnyalni. A kritikusok tehát igencsak kedvelik a merész húzásokat.

Ennek okán elindult egy párbeszéd a világhálón, miszerint a God of War-sorozat főhősét, Kratost is meleggé kellene tenni. Nos, ez véleményem szerint több sebből vérzik, elvégre az alapjátékban is a feleségét és a gyermekét siratta a spártai katona, ahogyan az új időszakban is gyermeke mellett láthatjuk, miközben új feleségét gyászolja. A kezdeti fellángolás után valószínűleg többen belátták, hogy ez nem a legmegfelelőbb változtatás a reprezentáció irányába, így újfent fiát, Atreust szeretnék látni, mint a melegség képviselőjét.

Az eredeti széria rendezője, David Jaffe természetesen belekerült a Twitteren zajló párbeszédbe, így fontosnak találta reagálni rá. Kiemelte, hogy Kratos esetében még csak elő sem került, hogy esetlegesen homoszexuális vágyai lennének, maximum biszexuálisnak tudná elképzelni a hőst. Viszont Atreusról, a fiáról könnyen el tudná képzelni, hogy az azonos neműekhez vonzódik.

Természetesen ez csak egy vélemény, ugyanis David Jaffe már nem dolgozik a God of War-projekten. Viszont már az sokat elmond, hogy az atyja a szériának is zöld utat adna egy ilyen iránynak.00

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI