Casemiro: Jobban izgulok CS:GO közben, mint a Bernabeuban

A Marca Gaming interjút készített a Real Madrid védekező középpályásával, Carlos Henriquével, vagy ahogyan a legtöbben ismerik, Casemiroval. A futballista ugyan feltűnhet néha más pozícióban is, elmondása szerint már egyáltalán nem izgul, amikor a Bernabeu gyepére lép. Ám annál inkább, amikor a Counter-Strike-ban kell teljesíteni.

Casemiro mindig is nagy szerelmese volt a videojátékoknak, azokon belül is a lövöldéknek. Nagy rajongója a CS:GO-nak, amit ha szabadideje engedi, rendesen nyüstöl is. Honfitársa, Neymar is sokszor játszik vele együtt, ám a PSG futballistája néha fellő egy-egy streamet is. Casemiro viszont félénknek tartja magát, ezért is nem gondolta azt, hogy jól menő streamer lehetne.

Persze ez nem jelenti azt, hogy nem próbálkozott meg vele. Néha Casemirót is látni játszani, ekkor Counter-Strike, vagy FIFA Pro Clubs pörög. A brazil játékos elmondta, hogy amióta streamelget, hatalmasat javult a kapcsolat a rajongók és ő közte.

Itt került elő a kérdés, hogy hogyan fogadja a kritikákat, ugyanis a Bernabeuban több ezer ember egyszerre zajong, így nem lehet kivenni, hogy ki mit mond. A Twitch chat viszont könnyedén olvasható játék közben, így a kritika is jobban eléri a célpontot.

A védekező középpályás jót nevetett a kérdésen, majd kiemelte, hogy rendesen fel tudja magát húzni a Counter-Strike-on. Épp ezért jóval jobban izgul videojátékozás közben, mint mikor a Real Madrid stadionjában a hazai szurkolók előtt focizik.

A teljes interjút a Marca oldalán olvashatjátok el.

Betöltés...
Keresés
Keresés