14.4 C
Budapest
2021, május 18, ked

Tudtad? – Van olyan programozósuli, ami állást is szerez neked

Tegye fel a kezét, aki világ életében a gép előtt ült, imádta a szoftvereket, érdekelte a fejlesztés, vagy szerette volna megismerni, hogy hogyan épülnek...

FRISS

Így farmolhatsz gyorsan Fortnite Goldot Arénában, vagy bajnokságokon

Az új szezonnal egy új fizetőeszköz került a Fortnite Battle Royale-ba. Megjelentek az aranyrögök, vagy ahogy a játékból ismerhetjük őket, Gold Barok.

Ezeket a rögöket mások kivégzésével, vagy különféle küldetések teljesítésével szerezhetjük meg. Az összegyűjtött aranymennyiséget a normál játékokban visszük magunkkal, míg az Arénában, vagy a különféle bajnokságokon nullázódnak. Ezért is olyan furcsa néha, hogy a profik már pár perc alatt Exotic fegyvereket lóbálnak a hivatalos versenyeken.

De mégis hogyan csinálják?

Nos, mint kiderült, a játékban jelen van egy exploit, amit szabadon használhatunk aranyfarmolásra. Ugye mint írtuk, különféle küldetésekért is kaphatunk Gold Bart. Viszont vannak olyan küldetések, amik meccseken átívelő feladatokkal szolgálnak. Például szedjünk össze 200 fát.

Ugyan a Goldokat nem vihetjük át a meccsekbe, az exploitnak köszönhetően a küldetéseket, s azoknak az állását igen. Vagyis megcsinálhatjuk azt, hogy egy normál módban épphogy megcsináljuk a küldetést, a vége előtt kilépünk, majd elindulunk egy versenyen, vagy Arénában. Ott befejezzük a feladatot és máris kaptunk pár pillanat alatt egy rahedli aranyat, amit akár Exotic fegyverekre is külthetünk.

Sokan használják már ezt a technikát, így vagy hamarosan javítja az Epic a problémát, vagy ideje felzárkózni a trendekhez.

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI